Pedicurepraktijk Aloga bestaat 5 jaar!

Op 1 oktober 2015 is het 5 jaar geleden dat ik mijn pedicurepraktijk heb geopend. Dit bijzondere moment wil ik graag vieren met een donatie aan een goed doel. Daarom zal ik in de maanden oktober en november bij elke behandeling € 2,00 doneren aan stichting Villa Joep. Bovendien zal elke fooi die ik in die periode ontvang naar hetzelfde doel gaan.

Waarom stichting Villa Joep?

Veel van mijn cliënten kennen het verhaal van Kaj. Kaj heeft in 2011 de diagnose Neuroblastoom stadium 4 gekregen, een zeer agressieve vorm van kinderkanker. Na dit vreselijke nieuws volgde een zware en moedige
strijd, waarbij goed nieuws en slecht nieuws elkaar snel opvolgde. Na een lang traject van vele behandelingen
in het binnen- en buitenland, kreeg het gezin in 2015 de wrede mededeling dat Kaj is uitbehandeld. De ouders
Ilonka en Marc doen alles om al de wensen van Kaj uit te laten komen, en hopen dat hij zijn vijfde verjaardag zal kunnen vieren.

Door Villa Joep te steunen, steunt u ook het onderzoek dat deze stichting doet naar neuroblastoom kanker. Hun uiteindelijke doel is om de lage kans op genezing (nu nog 30%) naar 100% te brengen. Alle donaties die Villa Joep ontvangt wordt volledig besteed aan onderzoek, zodat in de toekomst kinderen als Joep en Kaj een eerlijke strijd kunnen voeren. Maak uw afspraak dus vooral in oktober en november, zodat u mee kunt helpen om deze vreselijke ziekte uit te bannen.